O nás

Vážení přátelé,
již několik let vyvíjíme, vytváříme a vyrábíme nejnovější řady luxusních dárkových tašek, dárkových balicích papírů, dárkových boxů, ubrousků, dárkových stuh, samolepících hvězdic, multipacků a stejně tak mnoho osobních "Private Label" pro naše partnery po celé Evropě. Pro každé Velikonoce a Vánoce jsou nově vyrobeny kompletní kolekce výrobků a témat.

Naše pozice na trhu je stabilizovanou díky novým výrobním strojům a specializovaným zaměstnancům. Důsledkem tohoto vývoje je přestěhování naší firmy do nové 5000 m2 výrobní haly. Také jsme otevřeli dvě dceřinné společnosti na Slovensku a v Polsku.

Naším hlavním cílem je nabízet vynikající služby pro naše zákazníky. Prodáváme vysoce kvalitní zboží v odpovídajících cenách, poskytujeme perfektní poradenství, stejně jako rychlou přípravu vašich objednávek.

Pro mě jsou velmi důležité osobní obchodní vztahy, proto byl bych víc než šťastným, kdybych se mohl s vámi osobně setkat. Zvu vás na návštěvu našeho stánku na veletrhu v Munich trade fair Mustermarkt. Prosím, neváhejte mě kontaktovat kvůli dalším informacím nebo katalogům. S potěšením odpovím na vaše dotazy.

S přátelským pozdravem,
Michael Smayra, MSc CEO, Alvarak Group a.s.
msmayra@alvarak.com